Obratite pažnju na uslove korišćenja

Pažnja: molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe ovog internet sajta.

Upoznavanjem sa uslovima korišćenja dobićete sve potrebne informacije o načinu na koji možete koristiti naš sajt. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

Charge&GO d.o.o. Beograd zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove korišćenja unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi korišćenja eventualno promenili od vaše poslednje posete.

Korišćenje internet sajta

Sadržaji objavljeni na internet sajtu elektropunjači.com, vlasništvo su Charge&GO d.o.o. Beograd i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe.

Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe osim prethodno navedenih, potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Kada koristite naš internet sajt nije dozvoljeno da:

-Ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavanju upotrebu ili kopiranje sadržaja  dostupnih na sajtu
-Objavljujete ili prenosite na internet sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski, zlostavljački, koji može inicirati rasnu  mržnju, diskriminacioni, preteći, izazivački, koji krši poverenje, koji krši privatnost ili koji može da uzrokuje uznemiravanje ili neprijatnost
-Dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu
-Koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljate,  da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije
-Bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem
-Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja
-Koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta

Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou.

Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.

Obaveštenje o zaštiti privatnosti i ličnih podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, naziv preduzeća, adresa, imejl i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam potvrdimo narudžbenicu, da Vas obavestimo o trenutnom statusu vaše narudžbine kao i da Vam  isporučimo željenu robu. U ime kompanije Charge&GO d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, stoga korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo imejl i sms obaveštenja.

Rok čuvanja i upotrebe prikupljenih podataka je trajno, osim u slučaju povlačenja saglasnosti, kada se podaci u celosti brišu. Kupci u svakom trenutku mogu zahtevati da im se omogući uvid u njihove lične podatke, kao i da zahtevaju njihovu dopunu, ispravku i brisanje, odnosno mogu povući saglasnost za njihovu dalju obradu, slanjem takvog zahteva rukovaocu na adresu elektronske pošte elektropunjaci@chargego.rs. Primenjujemo najsavremenije organizacione, kadrovske i tehničke mere zaštite podataka od neovlašćenog pristupa, što uključuje, ali nije ograničeno sa: pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovani transfer osetljivih podataka poslatih od strane korisnika popunjavanjem formulara za prijavu, naručivanjem i dr.

Podatke mogu unositi, pristupati im i obrađivati ih samo lica koja imaju ovlašćenje za takve aktivnosti. Pristup podacima koji su uneti ručno i koji se čuvaju na papiru imaju samo lica koja imaju ovlašćenje za pristup tim podacima. Svi zaposleni u Charge&GO d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbedonosni integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% garantovana.
Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju.

Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, kao i  sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Charge&GO d.o.o. maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti tačne.
Dostupnost uređaja prikazana na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha. Tačno stanje zaliha tj. dostupnost se može utvrditi bilo pozivanjem broja (+381) 11 715 85 99 ili (+381) 66 803 1 700.