Ko smo mi

U poslednjih deset godina beogradsko preduzeće Charge&GO postepeno je dopunjavalo i menjalo svoju osnovnu delatnost, pa su zaposleni u našoj kompaniji imali priliku da svoje višedecenijsko opsežno iskustvo iz oblasti mašinstva i zavarivanja obogate novim saznanjima, učestvujući u brojnim projektima izgradnje malih hidroelektrana, gasnih i solarnih elektrana.

Hvatajući korak sa savremenim svetskim tokovima na polju elektromobilnosti, kompanijsko rukovodstvo je 2017. godine odlučilo da napravi još jedan zaokret i usmeri svoje aktivnosti ka razvoju mreže punjača za elektromobile kao i da podrže uvođenje elektromobila u transportu.

Zahvaljujući uvođenju ovog segmenta poslovanja na domaćem tržištu, 2021. godine je osnovana nova firma Charge&GO, a inženjeri i instalateri prošli su kroz intenzivnu obuku i danas mogu da instaliraju punjače kako u stambenim i poslovnim objektima tako i u većim objektima sa zahtevnijom infrastrukturom.

Šta možemo da vam ponudimo

U okviru promocije punjača za punjenje elektromobila razvili smo ovu jedinstvenu veb platformu i aplikaciju Charge&GO za punjenje električnih vozila kojoj možete pristupiti na linku client.chargego.rs.

Na raspolaganju vam je i onlajn prodavnica gde možete kupiti punjače i prateću opremu za punjenje elektromobila.

Takođe, na stranici Kontakt možete nam poslati upit za željeni punjač i zahtev za procenu većih projekata, a na osnovu poslatih podataka naši inženjeri obaviće procenu i pozvaće vas da ugovore sastanak.

Charge&go-14 - Copy

POGLEDAJTE MAPU NAŠIH LOKACIJA

Brzi i ultra brzi punjači u mreži Charge&GO

Brzi DC punjači uglavnom se nalaze na bezinskim pumpama, na parkingu retail parkova, hipermarketa, rentacar agencija i na aerodromima. Brzina punjenja zavisi od snage punjača, karakteristika sistema punjenja i baterije u samom elektro vozilu. Punjenje na ovim punjačima u proseku traje 60 minuta.

Ultra brzi DC punjači su pravo rešenje na auto-putevima i benzinskim stanicama. Brzina punjenja takodje zavisi od snage punjača, menadžment sistema baterije vozila kao i od baterije u vozilu. Punjenje na ovim punjačima u proseku traje 20 minuta.

Ukoliko planirate zaokret u pravcu elektromobilnosti postoji i mogućnost investiranja, platforma charge&GO pruža vam najbolje rešenje. Upravljajte mrežom, pratite rad punjača, odredite cene, ograničite upotrebu i pregledajte sve sesije punjenja. Sa nizom pametnih usluga u okviru naše platforme, daljinsko upravljanje vašim punjačima biće znatno lakše.