Novosti

Očekuje nas promena na evropskom tržištu električnih vozila

Tržište električnih vozila 2025. godine biće veoma drugačije u poređenju sa današnjim, kako u regionu Zapadnog Balkana tako i širom Evrope.

Elijas Pojori, suosnivač i direktor (CBO) najbrže rastuće evropske kompanije za punjenje električnih vozila Virta, ističe četiri trenda koji će promeniti tržište u narednim godinama. To su partnerstva, bredovi, krajnji korisnici i upravljanje energijom.

„Preduslov broj jedan za profitabilno poslovanje u sektoru punjenja električnih vozila je vrlo tradicionalan. Reč je svakako o lokaciji“, kaže Elijas Pojori.

Budući da je Virta prisutna i na našem tržištu kao partner prve regionalne mreže za punjenje električnih vozila charge&GO, Elijasa je naš partner Energetski portal zamolio da nam otkrije kakve nas promene očekuju na našem tržištu u narednim godinama, uz savet o tome kako da pripremimo infrastrukturu za električnu budućnost.

Čitaoce Energetskog portala, pored ovog intervjua, u novom izdanju magazina sa fokusom na kružnu ekonomiju, čeka još mnogo interesantnih tema.

Između ostalog u tekstu „Pređite u brzu traku za pametno EV punjenje“ saznajte dokle je Srbija stigla na putu korišćenja ekološki prihvatljivog transporta i kakvu ulogu u svemu igra prva regionalna platforma za punjenje električnih vozila charge&GO.

Zatim, tu je tekst o Schneider Electric-u koji je krajem januara najavio proširenje svoje dugoročne strategije u oblastima životne sredine, društva i korporativnog upravljanja na sve svoje aktivnosti i obavezao se da će svojim klijentima i poslovnim partnerima pomoći da ostvare svoje ciljeve na polju održivosti. Na koji način planiraju da to i sprovedu, saznajte u tekstu „Schneider Electric na prvom mestu na listi Globalnih 100 najodrživijih korporacija na svetu“ u novom broju „KRUŽNA EKONOMIJA„.

U najnovijem biltenu svoje mesto su pronašli i drugi zanimljivi stručni sagovornici i kompanije, kao i aktuelne priče iz zemlje i regiona.

Da biste pročitali bilten, kliknite na OVDE.

Back to list

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *